Victoria’28 Nieuwsbrief

Beste ouders van Victoria’28 JO11-5,

We staan aan de vooravond van het nieuwe seizoen, afgelopen seizoen hebben de kinderen de kans gehad om aan elkaar en het niveau te wennen, wij (Mo en Jacob) hebben gezien dat de kinderen meer en meer een team vormden, ze vonden elkaar binnen en buiten het veld, dit is altijd goed voor kinderen op jonge leeftijd.

Wij als leiders hebben het afgelopen half jaar geëvalueerd en zijn tot de conclusie gekomen dat het team wel wat fris bloed kon gebruiken, we hebben samen met Emad, Bas en de club besloten om Serop en Timo van de JO11-4 bij ons te laten aansluiten, daartegenover moesten we van de club wel een speler de andere kant op laten gaan, na lang overleg is het helaas Lucas Yatin geworden.

Maar we moeten vooruit kijken, we hebben nu 10 spelers in ons team, in onze ogen gelijkwaardige spelers. Ons doel is voor dit komende half jaar dan ook het kampioenschap en niets minder. We geloven in onze jongens.

Emad en Bas hebben ons afgelopen seizoen vaker geholpen met een aantal taken, dit wordt nu uitgebreid en ze krijgen beide meer verantwoordelijkheden binnen het team, wij blijven de leiders maar Emad en Bas zijn hierin niets minder natuurlijk, alleen houden zij zich meer achter de schermen bezig met het team, te denken aan: de warming-up, maandelijkse speler beoordeling, spelers scherp houden, wedstrijden fluiten, instructies geven waar nodig is, en nog veel meer.

Aan het eind van het seizoen, rond april moeten wij een twee- of drietal spelers aan te wijzen om volgens seizoen in een selectie elftal (JO10-1 of JO11-1) te komen, we weten nog niet of we dit wel zullen doen, het kan ook zijn dat we gewoon als team verder gaan indien mogelijk. We bekijken de mogelijkheden hiervan, we zullen jullie hiervan op de hoogte stellen als het zover is.

We hebben een website gecreëerd (nog niet helemaal af) voor de ouders om nieuws omtrent het team te volgen: https://ranco.nl/victoria28-jo11-5/‎.
De website wordt nog uitgebreid met allerlei zaken o.a. een kalender met de trainingstijden, wedstrijden, toernooien etc. Ook staan hier regels voor de ouders op, voorheen waren deze op papier.

Wij willen jullie graag bedanken voor jullie enorme inzet het afgelopen half jaar, ook ouders moeten aan elkaar wennen! We hopen het komende half jaar nog meer support van jullie te verwachten en een mooi seizoen tegemoet gaan met hopelijk als hoogtepunt het kampioenschap!

 

Met vriendelijke groet,

Mo & Jacob

Leiders Victoria’28 JO11-5